Uncategorized

Het zijn van die dagen….

Het zijn van die dagen waarop je terugkijkt op wat er allemaal is gebeurd. Wát is het een mooi en bijzonder jaar geworden. Vorig jaar om deze tijd borrelde het idee op om voor mijzelf te beginnen. Toen ik erachter kwam dat De ladder naar succes van De Drentse Zaak op mijn verjaardag van start ging, heb ik me meteen ingeschreven. Door de workshops zou ik alvast kennis opdoen over het ondernemerschap en dat de start op mijn verjaardag was, was een goed teken 😇. Vol enthousiasme ging ik van start en al heel snel had ik een eerste opdrachtgever voor de organisatie van verschillende congressen. Als een vis in het water voelde ik me en de evaluaties van de congressen lieten ook zien dat de organisatie en coördinatie super werden beoordeeld. Trots ben ik daarop en het geeft zoveel vertrouwen over de ingeslagen weg.

Vanaf het voorjaar ben ik eveneens actief als ondersteuner Cliëntenraden voor verschillende welzijnsorganisaties in de provincies Groningen en Drenthe. Een hele leuke functie die ik helemaal naar eigen inzicht en flexibel kan invullen.

Heel verrassend en fantastisch vind ik het dat de opdrachten ‘zo maar’ via mijn netwerk bij mij terecht komen. Met verschillende netwerkclubs heb ik kennis mogen maken en bijeenkomsten of netwerkevents bijgewoond. Even spannend was het om een pitch op te nemen: na een inspirerende workshop en een paar proefopnames is de definitieve pitch goed in beeld gebracht en heb ik deze op mijn website gepubliceerd.

Mooi is het om te zien hoe netwerken werkt en hoe leuk het is om nieuwe contacten te leggen, te zien en te horen waar anderen mee bezig zijn, tips uit te wisselen en van elkaar te leren.

Voor 2018 staan al een paar mooie evenementen en opdrachten in de agenda waarvoor de voorbereidingen al zijn gestart. Ik ga dan ook met vol vertrouwen door op deze ingeslagen weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *