Samenwerken in Kennis2

                  

Katrien Eggens en Renate Westervaarder zijn ondernemers in hart en nieren. Allebei hebben ze een passie voor organiseren, netwerken, effectief werken en verbinden.

Door krachten te bundelen ontstaat “Kennis in het kwadraat”. Twee mensen met kennis, zorgt voor dubbel zoveel passie. Een passie om te delen. Met werknemers, met ondernemers.

Het merk straalt het oergevoel van Drenthe uit. Samen in de natuur kennis en vaardigheden delen en kennis maken met een nieuw netwerk. Samen groeien en verbinden.

Op 21 juni 2019 organiseren we een masterclass over het onbewuste brein. Binnenkort volgt de informatie over dit en volgende events op www.kennis2.org.

Kennis² organiseerde op 1 februari 2019 het

De plek om kennis te delen en kennis te maken. In 1 dag werd je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends, ontwikkelingen en vaardigheden. Een boost voor jouw kennis, energie en inspiratie en dat alles op een bijzondere locatie in de buurt met betrokken trainers uit de buurt. Uitbreiding van jouw netwerk waar je echt iets aan hebt, het zit om de hoek!